Oppskrift på fiskeform med rød pesto
2

Fiskeform med rød pesto

(24)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

I denne oppskriften på fiskeform med rød pesto baker vi hvit fisk sammen med urter og revet ost. Dette er en enkel måte å tilberede fisk på i hverdagen, og resultatet blir smakfullt. Server gjerne med kokt ris og grønnsaker til.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

600 gramtorskefilet
1 teskjesalt
¼ teskjepepper
3 desiliterTINE Matfløte
1 desilitertomatpesto (rød pesto)
2 spiseskjehakket persille
1 desiliterJarlsberg® Revet eller annen god gulost

Slik gjør du det

  1. Vask og tørk fisken. Del fisken i porsjonsbiter og strø på salt og pepper. Legg fisken i en ildfast form.
  2. Visp sammen fløte og tomatpesto. Hell det over fisken. Strø ost og persille over.
  3. Stek formen midt i ovnen ved 225 °C i ca 20 minutter til fisken er gjennomstekt og osten har smeltet. Server gjerne kokt ris og og lettkokte grønnsaker til.

Tips:

Variér smaken ved å bytte ut Jarlsberg med en annen smakfull ost. Hva med TINE Revet Ost 4 Oster?

Kommentarer

Produkter i oppskriften