Oppskrift på Fiskeform-Arrabbiata

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fiskeform-Arrabbiata

En god og sunn hverdagsrett med smak av Middelhavet. Med fisk i form er middagen på bordet i en fei.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: Både kveite, laks eller sei er godt egnet i denne retten, så velg din favorittfisk.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 210 °C. Kok potetene møre i lettsaltet vann, ca. 20 minutter. Hell av vannet og la dampe av.

  2. Del løk i skiver og legg i bunnen av en ildfast form. Tilsett paprika i biter og Arrabbiata-middagsbase.

    Marinerte artisjokkhjerter, finstrimlet fennikel og kapers kan tilsettes om du ønsker en mer luksuriøs variant av retten.

  3. Del fisk i porsjonsstykker og legg på toppen av sausen. Fordel oliven utover og ha over olivenolje. Krydre med salt og pepper.

  4. Stek formen i ovnen i ca. 15 minutter eller til fisken akkurat er gjennomstekt. Server med kokte poteter.

Lignende oppskrifter