Oppskrift på Fiskefingre med søtpotetstaver , foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fiskefingre med søtpotetstaver

Fish & chips laget av søtpotetstaver og hjemmelagde sprøstekte fiskepinner får garantert tennene til å løpe i vann. Den rømmebaserte dressingen med honning og karri smaker også veldig godt til kyllingretter.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Server gjerne med en blandet salat, eller stekte grønnsaker.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 °C.

Søtpotetstaver:

  1. Vend sammen søtpotet, smør, salt og pepper i en bolle. Legg stavene utover på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen i ca. 20 minutter, eller til potetstavene er møre.

Fiskefingre:

  1. Del fiskefilet i lange stykker, og krydre med salt og pepper. Snu fisken i mel, og deretter i egg og strøkavring.

    La fiskefingrene ligge i 5 minutter før steking, slik at paneringen får satt seg.

  2. Stek fiskefingrene 2 minutter på hver side i smør i en stekepanne.

  3. Pisk sammen rømme, majones, karri, honning, salt og pepper til karridressingen og server med fiskefingre og søtpotetstaver.

    Ha gjerne små epleterninger i dressingen.

Lignende oppskrifter