Oppskrift på Fiskeboller med hvit saus

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fiskeboller med hvit saus

Klassikeren fiskeboller med hvit saus, kokte gulrøtter og poteter. Litt retro og veldig godt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Det er godt å krydre med litt karri i sausen.

Slik gjør du

  1. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter. Skrell og del gulrot i skiver.

  2. Smelt smør i en kjele ved svak varme. Tilsett mel og rør godt. Hell i fiskebollekraft, litt om gangen.

  3. Rør sausen glatt og jevn. Tilsett melk og kok opp under omrøring.

  4. La sausen småkoke i ca. 5 minutter. Riv muskat på et rivjern, og smak til sausen med salt, pepper og muskat.

    Tilsett mer melk hvis sausen er for tykk.

  5. Legg fiskeboller i sausen og la det hele bli gjennomvarmt før servering.

  6. Damp gulrøttene i fem minutter eller til de så vidt er myke.

Lignende oppskrifter