Oppskrift på asiatiske fiskekaker med mango- og rømmedressing

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Asiatiske fiskekaker med mango- og rømmedressing

Fiskekaker er populært hos både store og små, og her er en saftig variant med asiatisk vri servert med mango- og rømmedressing.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Autentiske asiatiske fiskekaker er ofte servert med peanøttsaus, så det kan være et godt valg om du vil variere litt. Du lager peanøttsaus ved å varme opp 1 del grovt peanøttsmør og 1 del kokosmelk med litt soyasaus, limesaft og chili. Sausen skal ikke koke.

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.

  2. Kjør fiskebiter, eggeplomme, melk, currypaste, limesaft, salt, sukker og fiskesaus i en kjøkkenmaskin med knivblad til en grov masse.

  3. Vend inn vårløk og form små fiskekaker. Dryss med sesamfrø og stek gylne i smør i en stekepanne på middels høy varme, ca. 3 minutter på hver side.

    Lag fiskekakene litt små og flate, så går de raskere å steke.

  4. Bland sammen rømme, majones, mangochutney og koriander. Server til fiskekaker med ris.

Lignende oppskrifter