Oppskrift på asiatisk seiwok, foto: TINE kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Asiatisk seiwok

Rask fiskewok som gir deg fisk til middag med en helt ny vri i en hektisk hverdag.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bruk helst fersk sei i denne retten. Hvis fisken er fersk faller den ikke så lett fra hverandre.

Slik gjør du

Asiatisk seiwok

  1. Skjær sei i biter.

  2. Skjær brokkoli, løk og gulrøtter i like biter.

  3. Kok nudler som anvist på pakken.

  4. Varm opp olje i en wokpanne. Wok fisken raskt til den er nesten gjennomstekt. Ta fisken fra woken og over på et fat, og hell over soyasaus, fiskesaus og sesamfrø.

    For å sikre at panna holder seg varm, er det lurt å ikke legge all fisken i woken på en gang, men wokke fisken i omganger.

  5. Wok grønnsakene i litt olje.

  6. Vend sammen nudlene med grønnsakene, bønnespirer og koriander, og smak til med salt og pepper. Server med fisken.

Lignende oppskrifter