Oppskrift på Asiatisk fiskegryte
0

Asiatisk fiskegryte

(30)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En god fiskegryte med masse spennende smaker. Thai red curry middagsbase gjør at denne retten smaker autentisk på en, to, tre.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stkgulrøtter
3 stkvårløk
1 begerNå® Thai Red Curry
300 gramlaksefilet
300 gramtorskefilet
100 gramreker

TIL SERVERING

4 stkrundstykker eller godt brød
2 spiseskjeTINE Meierismør
1 stklime
1 teskjepepper

Slik gjør du det

  1. Del gulrøtter i tynne staver, finsnitt vårløk og fres i smør i en gryte, ca. 2 minutter. Hell i curry-basen og kok opp.
  2. Del fisk i biter og vend inn i sausen. La småkoke i 5 minutter. Vend inn reker og la dem varmes de siste minuttene av koketiden.
  3. Server med godt brød og smør, gjerne med en limebåt ved siden av og ev. ekstra reker og et dryss pepper.

    Tips:

    Litt ekstra syre i form av lime eller sitron gjør ofte at smakene i retten blir mer balanserte og at fisken smaker ekstra friskt.

Tips:

All fisk og sjømat fungerer godt med de asiatiske smakene, så bytt gjerne ut torsk eller laks med din favorittfisk.

Kommentarer

Produkter i oppskriften