Oppskrift på Pasjonsfruktyoghurt med granateple og ristede gresskarkjerner

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pasjonsfruktyoghurt med granateple og ristede gresskarkjerner

Pasjonsfruktyoghurt har en fantastisk søt og syrlig smak som passer godt til granateple og ristede gresskarkjerner. Kanskje en ny favoritt?

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bytt gjerne ut granateple med bringebær, appelsin eller kiwi.   

Slik gjør du

  1. Fordel yoghurt i 4 skåler.

    Del granateple i to, hold det med skjæreflaten over en skål. Bank på granateplet med en tresleiv eller annet tungt til kjernene detter ut.

  2. Dryss granateple over yoghurten og strø over ristede gresskarkjerner.