Oppskrift på Naturell yoghurt med kakao og kokoskrønsj

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Naturell yoghurt med kakao- og kokoskrønsj

En litt syrlig yoghurt passer perfekt til en knasende søt blanding, full av kakao og kokossmak, servert med lønnesirup, fersk fiken og blåbær.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Her kan man variere med mûsli, bær og frukt. Har du revet sjokolade og frisk pasjonsfrukt over, har du med ett en rask uimotståelig dessert. 

Slik gjør du

  1. Legg et lag med krønsj i bunn av fire glass.

  2. Del fiken i skiver, legg over sammen med blåbær.

  3. Ha over yoghurt og et dryss krønsj på toppen.

  4. Drypp over lønnesirup og nyyyyyt!

KAKAO- OG KOKOSKRØNSJ

  1. Denne oppskriften på Kakao- og kokoskrønsj tar ca. 15 minutter å lage, og gir ca. 10 porsjoner. Start med å smelte smør i en stekepanne på middels sterk varme, tilsett 5 ss sirup og kakao, la det koke opp.

  2. Rør inn speltflak, puffet havre, hasselnøtter og kokos. Rør til det er godt blandet og sprøtt. Dette tar 4-5 min.

  3. Tilsett 1 ss sirup, rør hurtig rundt og ta panna av varmen. Hell blandingen i en bolle, avkjøl og tilsett mango.

    Man kan fint variere med andre typer nøtter, frø, kjerner og tørket frukt.