Oppskrift på Naturell yoghurt med kakao og kokoskrønsj
0

Naturell yoghurt med kakao- og kokoskrønsj

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En litt syrlig yoghurt passer perfekt til en knasende søt blanding, full av kakao og kokossmak, servert med lønnesirup, fersk fiken og blåbær.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 desiliterkakao- og kokoskrunsj eller annen müsli
2 stkfikener
100 gramblåbær
5 desiliterTINE Yoghurt Fyldig Naturell
4 spiseskjelønnesirup

KAKAO- OG KOKOSKRØNSJ

30 gramTINE Usaltet Smør
6 spiseskjelønnesirup
1 ½ spiseskjekakao
200 gramspeltflak, ev. store havregryn
50 grampuffet havre, ev. puffet bokhvete
50 gramhasselnøtter, grovhakkede
100 gramkokosflak, ev. revet kokos
50 gramtørket mangoer i biter

Slik gjør du det

  1. Legg et lag med krønsj i bunn av fire glass.
  2. Del fiken i skiver, legg over sammen med blåbær.
  3. Ha over yoghurt og et dryss krønsj på toppen.
  4. Drypp over lønnesirup og nyyyyyt!
  5. KAKAO- OG KOKOSKRØNSJ

  6. Denne oppskriften på Kakao- og kokoskrønsj tar ca. 15 minutter å lage, og gir ca. 10 porsjoner. Start med å smelte smør i en stekepanne på middels sterk varme, tilsett 5 ss sirup og kakao, la det koke opp.
  7. Rør inn speltflak, puffet havre, hasselnøtter og kokos. Rør til det er godt blandet og sprøtt. Dette tar 4-5 min.
  8. Tilsett 1 ss sirup, rør hurtig rundt og ta panna av varmen. Hell blandingen i en bolle, avkjøl og tilsett mango.

    Tips:

    Man kan fint variere med andre typer nøtter, frø, kjerner og tørket frukt.

Tips:

Her kan man variere med mûsli, bær og frukt. Har du revet sjokolade og frisk pasjonsfrukt over, har du med ett en rask uimotståelig dessert. 

Kommentarer

Produkter i oppskriften