Oppskrift på Wrapsruller
0

Wrapsruller

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Wraps er i vinden og kjempegodt. Hvorfor ikke servere dette istedenfor pølse? Smart og enkelt!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gramTINE Kremgo’® Naturell
20 stktortillalefser eller potetlomper
40 stksalatblader
40 skiverNorvegia® Lettere
40 skiverkjøttpålegg
2 stkagurker

Slik gjør du det

  1. Start med å smøre kremost på hver tortillalefse.

    Tips:

  2. Skyll salatbladene godt og fordel salatblader, osteskiver og skinke på hver lefse. Avslutt med å skjære agurk i langeskiver og fyll tortillalefsene.
  3. Rull hver lefse sammen. Vil de ikke holde seg rullet så juks med en tannpirker eller to. Rull de inn i bakepapir så blir det enkel håndmat!

Tips:

Man kan ha i staver av gulrot, finhakket eple, finhakket kål eller sukkererter for å gjøre wrapsene enda sunnere og smakfulle. Mango er også veldig godt! Du kan godt bytte ut skinken med kalkun, kylling eller laks. NAM!

Kommentarer

Produkter i oppskriften