Oppskrift på Wrap med kremost, skinke og couscous
0

Wrap med kremost, skinke og couscous

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En sunn og spennende matpakkerett. Saftige wraps fylt med gode smaker og litt ekstra chili for en oppvekker.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ½ desilitercouscous
2 stkgulrøtter
½ stkchili
3 spiseskjeolivenolje
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
¼ stksitroner
125 gramTINE Kremgo’® Naturell
4 stktortillalefser
8 skiverkokt skinke
100 gramruccola

Slik gjør du det

  1. Kok couscous etter anvisning på pakken. Avkjøl noe. Riv gulrot og finhakk chili, og vend inn. Rør inn olje og smak til med salt, pepper og sitronsaft.
  2. Smør kremost på lefsene og fordel skinke i et lag utover. Topp med ruccula, og couscous. Rull sammen, del i to og pakk i papir.

    Tips:

    Lag gjerne disse kvelden før og pakk dem inn i plastfolie og la dem ligge kaldt.

Tips:

Du kan variere hva du har i couscousen. Tilsett gjerne agurk, salatost, tomat eller avokado, eller bruk couscoussalaten fra gårsdagens middag.

Kommentarer

Produkter i oppskriften