Oppskrift på Wrap med kremost, skinke og couscous

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Wrap med kremost, skinke og couscous

En sunn og spennende matpakkerett. Saftige wraps fylt med gode smaker og litt ekstra chili for en oppvekker.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan variere hva du har i couscousen. Tilsett gjerne agurk, salatost, tomat eller avokado, eller bruk couscoussalaten fra gårsdagens middag.

Slik gjør du

  1. Kok couscous etter anvisning på pakken. Avkjøl noe. Riv gulrot og finhakk chili, og vend inn. Rør inn olje og smak til med salt, pepper og sitronsaft.

  2. Smør kremost på lefsene og fordel skinke i et lag utover. Topp med ruccula, og couscous. Rull sammen, del i to og pakk i papir.

    Lag gjerne disse kvelden før og pakk dem inn i plastfolie og la dem ligge kaldt.