Oppskrift på Toast med crème fraîche og laks, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Toast med crème fraîche og laks

En hvit saus med creme fraiche på varme smørbrød, smaker himmelsk. Rask og enkel toast som passer fint som lunsj, eller som en enkel middag.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 220 °C. Rør sammen Créme fraîche, halvparten av hakket vårløk, salt, pepper og finrevet skall av lime.

    Er du glad i sterk mat, kan du røre inn bittelitt wasabi, eller finrevet fersk pepperrot.

  2. Smør brødskiver med créme fraîche-blandingen, og stek i ovnen i 5 minutter, eller til gylne i kantene.

  3. Legg lakseskiver og avokado på toppen av brødskivene. Dryss over resten av vårløken og hakket koriander. Skvis over limesaft, og dryss med pepper.