Smørdeigsnurrer med Jarlsberg® og rosmarin

Smørdeigsnurrer med Jarlsberg® og rosmarin

0
5
Enkel30 min
Smørdeigsnurrer eller butterdeigssnurrer med Jarlsberg® og rosmarin passer fint til lunsj, enten du er inne eller på tur. Av denne oppskriften får du ca. 20-24 ostesnurrer.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 ss
    hvetemel (til utbaking)
  • 4 plater
    butterdeiger
  • 3 dl
    Jarlsberg® Revet
  • 2 kvister
    fersk rosmarin , finhakket
  • ¼ ts
    pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha hvetemel på en benkeplate og kjevl ut smørdeigplatene, så de blir ca 20 cm lange og 10 cm brede. Bland sammen ost, hakket rosmarin og pepper. Fordel over smørdeigen.

  2. 2

    Rull sammen fra den korteste siden. Trykk kantene godt sammen. Skjær rullen i 3 cm tykke skiver. Legg på bakepapir og stek i ovnen på 220°C. Ønsker du at de skal heve mer kan du droppe å kjevle platene.

Del denne oppskriften: