Oppskrift på Pestorull, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pestorull

Dette er virkelig mat for deg i farta. Herlige ruller med pesto, smeltet ost, spekeskinke og ruccula.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 250 °C.

  2. Legg lefse på et stekebrett, og smør et tynt lag med pesto på hver. Dryss over ost.

    Her kan man bruke andre typer pesto og revet ost.

  3. Stek midt i ovnen i 4-5 minutter, til osten har smeltet.

  4. Ta ut, og fordel spekeskinke og ruccula over osten.

    Bruk gjerne skinke, kyllingpålegg, salami eller chorizo istedenfor spekeskinke.  

  5. Rull sammen, og server med litt ekstra ruccula, kesam og lime.