Oppskrift på Pestorull
2

Pestorull

(36)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er virkelig mat for deg i farta. Herlige ruller med pesto, smeltet ost, spekeskinke og ruccula.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stkferske tortillalefser
8 spiseskjetomatpesto (rød pesto)
300 gramJarlsberg® Revet
24 skiverspekeskinke
1 pakkeruccola
2 desiliterKesam® Original
1 stklime, i båter

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 250 °C.
  2. Legg lefse på et stekebrett, og smør et tynt lag med pesto på hver. Dryss over ost.

    Tips:

    Her kan man bruke andre typer pesto og revet ost.

  3. Stek midt i ovnen i 4-5 minutter, til osten har smeltet.
  4. Ta ut, og fordel spekeskinke og ruccula over osten.

    Tips:

    Bruk gjerne skinke, kyllingpålegg, salami eller chorizo istedenfor spekeskinke.  

  5. Rull sammen, og server med litt ekstra ruccula, kesam og lime.

Kommentarer

Produkter i oppskriften