Pan Bagnat med Norvegia og okserull

Pan Bagnat med Norvegia og okserull

0
8
Enkel15 min
Pan Bagnat har sin opprinnelse i Nice, ofte fylt med Salat Nicoise. Her er en ny vri, grove rundstykker med Norvegia, kremost, okserull og grønt eller kanskje du liker tunfisksalat bedre?

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 stk
    grove eller fine rundstykker
  • 125 g
    TINE Kremgo® Krydder eller annen smak
  • 1 stk
    hjertesalat
  • 1 stk
    tomat
  • ½ stk
    slangeagurk
  • ½ stk
    rødløk
  • 12 skiver
  • 100 g
    kjøttpålegg , feks okserull eller annet kjøtt i tynne skiver

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær av et lite firkantet lokk på toppen av rundstykkene. Legg til siden. Hul ut det meste av innmaten.

  2. 2

    Smør innsiden med kremost, bruk gjerne en teskje.

  3. 3

    Vask og del salaten i mindre biter. Kutt tomat, agurk og rødløk i tynne skiver.

  4. 4

    Legg alle ingrediensene lagvis, start med salat. Press fyllet godt sammen og legg på lokket.

Tips

Pan Bagnat kan fin lages dagen før og egner seg svært godt som nistemat.

Del denne oppskriften: