Oppskrift på Pan Bagnat med Norvegia og okserull
0

Pan Bagnat med Norvegia og okserull

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pan Bagnat har sin opprinnelse i Nice, ofte fylt med Salat Nicoise. Her er en ny vri, grove rundstykker med Norvegia, kremost, okserull og grønt eller kanskje du liker tunfisksalat bedre?

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkgrove eller fine rundstykker
125 gram TINE Kremgo’® Krydder eller annen smak
1 stkhjertesalat
1 stktomat
½ stkslangeagurker
½ stkrødløk
12 skiverNorvegia® Original
100 gramkjøttpålegg, feks okserull eller annet kjøtt i tynne skiver

Slik gjør du det

  1. Skjær av et lite firkantet lokk på toppen av rundstykkene. Legg til siden. Hul ut det meste av innmaten.
  2. Smør innsiden med kremost, bruk gjerne en teskje.
  3. Vask og del salaten i mindre biter. Kutt tomat, agurk og rødløk i tynne skiver.
  4. Legg alle ingrediensene lagvis, start med salat. Press fyllet godt sammen og legg på lokket.

Tips:

Pan Bagnat kan fin lages dagen før og egner seg svært godt som nistemat.

Kommentarer

Produkter i oppskriften