Oppskrift på Pan Bagnat med Norvegia og okserull

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pan Bagnat med Norvegia og okserull

Pan Bagnat har sin opprinnelse i Nice, ofte fylt med Salat Nicoise. Her er en ny vri, grove rundstykker med Norvegia, kremost, okserull og grønt eller kanskje du liker tunfisksalat bedre?

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Pan Bagnat kan fin lages dagen før og egner seg svært godt som nistemat.

Slik gjør du

  1. Skjær av et lite firkantet lokk på toppen av rundstykkene. Legg til siden. Hul ut det meste av innmaten.

  2. Smør innsiden med kremost, bruk gjerne en teskje.

  3. Vask og del salaten i mindre biter. Kutt tomat, agurk og rødløk i tynne skiver.

  4. Legg alle ingrediensene lagvis, start med salat. Press fyllet godt sammen og legg på lokket.