Oppskrift på Ostemat med hummus, avocado og bacon
0

Ostemat med hummus, avokado og bacon

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Spennende brødskive med Norvegia, bacon, avokado og hummus. Perfekt å servere til lunsj, eller når du skal unne deg noe godt til kvelds.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Hummus:

½ bokskikerter
2 spiseskjesesamfrø eller tahini (sesampurè)
1 stkhvitløksfedd
1 teskjesalt
¼ teskjepaprikapulver
2 spiseskjeolivenolje
1 spiseskjevann
3 spiseskjesitronsaft
5 spiseskjefrisk koriander

Fyll:

4 skiverbacon
2 skiverbrød
1 stkavokado
6 skiverNorvegia® Økologisk
1 desiliterfriske krydderurt

Slik gjør du det

    Hummus:

  1. Ha kikerter, sesamfrø, hvitløk, salt og paprikapulver i en blender. Tilsett olje, vann, sitronsaft og koriander. Kjør til du har en jevn pure.
  2. Fyll:

  3. Stek bacon og sett til side.

    Tips:

    Legg gjerne stekt bacon over på tørkepapir. Da trekkes fettet vekk, og du får et sprøere resultat.

  4. Skjær brødskiver i god tykkelse. Smør hummus på brødskivene.
  5. Skjær avokado i tynne skiver. Legg på ost, avokado og bacon. Topp gjerne med friske urter.

Tips:

I stedet for bacon, kan du for eksempel bruke kylling.

Kommentarer

Produkter i oppskriften