Ostefylt brød med skinke og soltørket tomat

Ostefylt brød med skinke og soltørket tomat

2
65
Enkel15 min
Brød bakt i ovnen med masse ost og annet godt fyll er perfekt til tapas eller som tilbehør ved siden av en god suppe.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 200 °C. Sil oljen av de soltørkede tomatene og kjør med smør og timian i en kjøkkenmaskin med knivblad.

  2. 2

    Skjær ruter i brødet uten å dele det helt. Fyll snittene med smørblandingen, finhakket vårløk og skinkebiter og dryss over ost. Dytt godt ned i sprekkene.

  3. 3

    Stek i ovnen til osten er smeltet, ca. 8 minutter.

Tips

Du kan fylle brødet med hva du vil, for eksempel oliven, mais, tacokjøtt eller grillet kylling. Husk smør og masse revet ost.

Del denne oppskriften: