Oppskrift på ostefylt brød med skinke og soltørket tomat
0

Ostefylt brød med skinke og soltørket tomat

(27)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Brød bakt i ovnen med masse ost og annet godt fyll er perfekt til tapas eller som tilbehør ved siden av en god suppe.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stklandbrød
2 desilitersoltørkede tomater i olje
150 gramTINE Meierismør
3 spiseskjefrisk timian
4 stkvårløk
8 skiverspekeskinke
3 desiliterTINE Revet Ost Original

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 200 °C. Sil oljen av de soltørkede tomatene og kjør med smør og timian i en kjøkkenmaskin med knivblad.
  2. Skjær ruter i brødet uten å dele det helt. Fyll snittene med smørblandingen, finhakket vårløk og skinkebiter og dryss over ost. Dytt godt ned i sprekkene.
  3. Stek i ovnen til osten er smeltet, ca. 8 minutter.

Tips:

Du kan fylle brødet med hva du vil, for eksempel oliven, mais, tacokjøtt eller grillet kylling. Husk smør og masse revet ost.

Kommentarer

Produkter i oppskriften