Oppskrift på ostefylt brød med skinke og soltørket tomat, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ostefylt brød med skinke og soltørket tomat

Brød bakt i ovnen med masse ost og annet godt fyll er perfekt til tapas eller som tilbehør ved siden av en god suppe.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan fylle brødet med hva du vil, for eksempel oliven, mais, tacokjøtt eller grillet kylling. Husk smør og masse revet ost.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C. Sil oljen av de soltørkede tomatene og kjør med smør og timian i en kjøkkenmaskin med knivblad.

  2. Skjær ruter i brødet uten å dele det helt. Fyll snittene med smørblandingen, finhakket vårløk og skinkebiter og dryss over ost. Dytt godt ned i sprekkene.

  3. Stek i ovnen til osten er smeltet, ca. 8 minutter.