Oppskrift på ost- og tacofylte rundstykker, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ost- og tacofylte rundstykker

Runddstykker fylt med taco er en kul og morsom måte å server brødmat på. Disse store rundstykkene er fylt med tacokjøtt og smeltet ost. Perfekt til tapas, supper eller lunsj.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan også fylle et helt brød på denne måten. La alle rive løs biter med brød, kjøtt og smeltet ost. Det er en sosial måte å spise på.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Fres kjøttdeig i smør i en stekepanne og hakk i små biter. Rør inn tacokrydder og stek til akkurat gjennomstekt. Hakk vårløk og vend inn i kjøttdeigen med mais og tacosaus.

    Piff gjerne blandingen opp ved å tilsette hakket chili eller jalapeño.

  3. Skjær ruter i rundstykkene uten å dele det helt. Fyll snittene med tacoblandingen og dryss over ost. Dytt godt ned i sprekkene.

  4. Stek i ovnen til osten er smeltet, ca. 6 minutter.