Oppskrift på mormors fruktige julesild

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Mormors fruktige julesild

Smakfull oppskrift på sild med frukt som fersken, banan og epler. En utradisjonell og syrlig vri til koldbordet eller en lang julefrokost.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Sild må oppbevares kjølig og bør trekke minst ett døgn før servering.

Slik gjør du

  1. Skyll filetene og tørk dem. Vann ut silden dersom du synes de er for salte. Del dem i 1 - 2 cm store biter.

  2. Del fersken, banan, eple og sylteagurk i små terninger og hakk nøtter grovt.

  3. Bland rømme, sitronsaft, ketchup og sherry sammen til en saus. Rør sild, frukt, nøtter og saus lett sammen og fyll det hele i passende krukker eller glass.