Oppskrift på mormors fruktige julesild
0

Mormors fruktige julesild

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smakfull oppskrift på sild med frukt som fersken, banan og epler. En utradisjonell og syrlig vri til koldbordet eller en lang julefrokost.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stkkryddersildfileter
1 boks(liten) fersken
1 stkbanan
1 stkeple
2 stksylteagurker
50 gramvalnøtter
4 desiliterTINE Lettrømme 18 %
2 spiseskjesitronsaft
3 spiseskjeketchup
1 spiseskjesherry

Slik gjør du det

  1. Skyll filetene og tørk dem. Vann ut silden dersom du synes de er for salte. Del dem i 1 - 2 cm store biter.
  2. Del fersken, banan, eple og sylteagurk i små terninger og hakk nøtter grovt.
  3. Bland rømme, sitronsaft, ketchup og sherry sammen til en saus. Rør sild, frukt, nøtter og saus lett sammen og fyll det hele i passende krukker eller glass.

Tips:

Sild må oppbevares kjølig og bør trekke minst ett døgn før servering.

Kommentarer

Produkter i oppskriften