Oppskrift på Fylte tortillalefser
0

Fylte tortillalefser

(32)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Tortillalefser fylt med kalkunskinke, ost og Kremgo’®. Enklere enn dette kan nesten ikke snacks lages.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

125 gramTINE Kremgo’® Urter
8 stkstore tortillalefser
1 stkvårløk
200 gramNorvegia® Vellagret eller annen god hvitost
8 stkskiver av kalkunskinke eller annet kjøtt
20 gramTINE Meierismør
1 teskjekryddermi

Slik gjør du det

  1. Smør Kremgo’® jevnt på tortillalefsene.
  2. Finhakk vårløk og riv ost. Fordel kjøttpålegg, vårløk og ost på halvparten av lefsene. Legg de andre tortillalefsene oppå og trykk sammen.
  3. Stek noen minutter på hver side på medium varme i en stekepanne. Del i snipper og server.

Tips:

Du kan fylle lefsene med det du ønsker, for eksempel ost, spekeskinke og ruccola eller ost, kokt skinke og tomat.

Kommentarer

Produkter i oppskriften