Luna kalkuna

Luna Kalkuna

1
4
Enkel10 min
Rugbrød, endivesalat, avocado, pære og Norvegia. Unn deg litt luksus til frokost eller lunsj. Det kan også være et godt alternativ til den vanlige matpakken.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • ½ stk
    endiviesalat eller hjertesalat
  • 5 dråper
    olje
  • 2 skiver
    godt rugbrød eller annet brød
  • 1 ss
  • 1 stk
    pære
  • ½ stk
    avokado
  • 4 skiver
    Norvegia® Smaksrik eller annen god ost
  • 50 g
    kalkunskinke

Slik gjør du det

  1. 1

    Finsnitt endivesalat og drypp over litt olje. Smør smør på brødskivene.

  2. 2

    Skjær pære og avocado i skiver og fordel på brødskivene. Legg på endivesalat, Norvegia og kalkunskiver.

  3. 3

    Dryss litt godt salt og nykvernet pepper over, gjerne med friske krydderurter på toppen.

Tips

Du kan gjerne bruke stekt marinert kalkunkjøtt i stedet for kalkunpålegg.

Del denne oppskriften: