Oppskrift på Kyllingsandwich med kremet eple- og kålsalat, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kyllingsandwich med kremet eple- og kålsalat

En skikkelig god blings med kylling kan mette godt til middag. Kremet eple- og kålsalat er friskt og syrlig til. Her serveres det med sprøstekt bacon.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Skal du servere en sandwich til middag, er det fint å velge et skikkelig godt brød framfor hverdagskneipen. Se etter f.eks. fransk landbrød eller surdeigsbrød hos din lokale baker.

Slik gjør du

  1. Sprøstek baconskiver i varm stekepanne, 3-4 minutter på hver side. Legg til side, og la trekke av seg på litt kjøkkenpapir.

    Bacon kan også stekes i ovnen. Legg skivene utover en stekeplate dekket med bakepapir, og stek øverst i ovnen på 200 grader i 15 minutter.

  2. Stek kyllingbryst på begge sider i baconfettet og smør til gjennomstekt, ca. 10 minutter. La hvile i 5 minutter.

  3. Bland kål, eple og gulrot med majones, rømme, eddik, sukker, salt og pepper. Smak til med sitronsaft, og eventuelt mer salt og pepper.

  4. Rist brødskivene. Del kyllingfilet i skiver, og anrett på skivene med salat, bacon, eple- og kålsalat. Topp med epleskiver.