Oppskrift på karrisild med nøtter

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Karrisild med nøtter

Her får du en god oppskrift på karrisild med nøtter, som også kan lages til koldtbordet eller gis bort som vertinnegave året rundt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Sildesalaten bør stå kaldt og trekke i minst ett døgn før den skal serveres.

Slik gjør du

  1. Hvis du synes sildefiletene er for salte kan du vanne dem ut i vann eller melk i ca. ½ time. Skyll filetene deretter i kaldt vann, før du tørker dem lett med et kjøkkenpapir.

  2. Skjær de utvannede fiskefiletene i jevne terninger. Del eple i terninger. Rør sammen hasselnøtt, lettrømme og karri og smak godt til med sukker og sitronsaft. Rør inn cognac dersom du ønsker å bruke dette.

  3. Bland alt og oppbevar silden kjølig på tett glass.