I love NY-sandwich

I love NY-sandwich

0
13
Enkel15 min
Sandwich servert med Norvegia, skinke, sennep og karamellisert kål. Enkelt å lage, men vil imponere de du serverer den til.

Ingredienser

Antall porsjoner

Karamellisert kål:

Fylte loffskiver:

Ved servering (kan sløyfes):

  • 8 stk
    små sylteagurk
  • 4 stk
    cherrytomater

Slik gjør du det

  1. 1

    Rens og finsnitt kål. Ha smør i en kjele på middels høy varme. Ha i kål og rør i ca. 5 minutter til den er myk. Tilsett sukker og eddik og ”kok” videre i 10 minutter under omrøring. Det meste av væsken skal være borte. Sett til side.

Fylte loffskiver:

  1. 2

    Smør litt smør på den ene siden av loffskivene og Dijonnaise på den andre. Ha på skinke og fordel på halvparten av loffskivene med smørsidene ned. Topp med ost og kål og legg på resten av loffskivene.

  2. 3

    Stek skivene i to omganger, 2-3 minutter på hver side, til de er gylne og osten er smeltet.

Ved servering:

  1. 4

    Server gjerne med agurker og små, søte tomater.

Tips

Litt sprøstekt bacon gjør seg godt i denne sandwichen.

Del denne oppskriften: