Oppskrift på I love NY-sandwich
0

I love NY-sandwich

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Sandwich servert med Norvegia, skinke, sennep og karamellisert kål. Enkelt å lage, men vil imponere de du serverer den til.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Karamellisert kål:

200 gramhodekål
2 spiseskjeTINE Meierismør
⅓ desilitersukker
3 spiseskjeeddik

Fylte loffskiver:

8 skiverloff
1 spiseskjeTINE Meierismør
4 spiseskjeDijonnaise
100 gramkokt hamburgerrygg
12 skiverNorvegia® Original

Ved servering (kan sløyfes):

8 stksmå sylteagurker
4 stkcherrytomater

Slik gjør du det

    Karamelisert kål:

  1. Rens og finsnitt kål. Ha smør i en kjele på middels høy varme. Ha i kål og rør i ca. 5 minutter til den er myk. Tilsett sukker og eddik og ”kok” videre i 10 minutter under omrøring. Det meste av væsken skal være borte. Sett til side.
  2. Fylte loffskiver:

  3. Smør litt smør på den ene siden av loffskivene og Dijonnaise på den andre. Ha på skinke og fordel på halvparten av loffskivene med smørsidene ned. Topp med ost og kål og legg på resten av loffskivene.
  4. Stek skivene i to omganger, 2-3 minutter på hver side, til de er gylne og osten er smeltet.
  5. Ved servering:

  6. Server gjerne med agurker og små, søte tomater.

Tips:

Litt sprøstekt bacon gjør seg godt i denne sandwichen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften