Oppskrift på hjemmelaget prim

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Hjemmelaget prim

Kjøp ferdig prim i butikken - eller lag den selv hjemme på ditt eget kjøkken. Dette deilige, smørbare pålegget laget av rester av brunost kommer til å falle i smak, spesielt hos de minste.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Tomme syltetøyglass
TIPS!: Du kan oppbevare prim i lufttette glass i flere uker i kjøleskapet. En morsom, spiselig gave å gi til den som har alt!

Slik gjør du

  1. Del brunosten i biter og ha i en gryte med skummet kulturmelk, fløte og sukker.

  2. Rør til brunosten er smeltet og la det småkoke på lav varme i 30 minutter.

  3. Avkjøl ved å sette gryten i et bad med kaldt vann og røre slik at ikke primen blir kornete under avkjølingen.