Oppskrift på Gratinert tunfisk sandwich
0

Gratinert tunfisksandwich

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne smakfulle sandwichen med tunfisk, vårløk og tomat, smaker godt til kvelds eller som et raskt måltid en dag når tiden er knapp.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Brødrister

Ingredienser

2 bokstunfisk i olje herm
2 stktomater, i skiver
2 stkvårløk, hakket
4 skiverlandbrød
2 spiseskjemajones
1 spiseskjepersille
1 spiseskjesitronsaft
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
3 desiliterTINE Revet Ost 4 oster, eller annen smaksrik revet ost

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 225 °C. Ha tunfisk i en sikt slik at olje renner fra.
  2. Rist brødskive i en brødrister.

    Tips:

    Brødskivene kan også stekes i ovn, eller i en stekepanne.

  3. Del opp tunfisk i en bolle, og vend inn vårløk, majones og persille. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
  4. Fordel røren over brødskivene, og ha på tomatskiver og ost.
  5. Legg sandwichene på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen i 5 minutter, eller til osten er smeltet.

Tips:

Server med ovnsstekte poteter, eller en blandet salat med revet råkost til.

Kommentarer

Produkter i oppskriften