Oppskrift på Gratinert brød med kremost og salat, foto: Synøve Dreyer kilde: TINE

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Gratinert brød med kremost og salat

Gratinerte brødskiver med sennep og kremost. Det enkle ostesmørbrødet er ofte det beste.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Stekeplate med bakepapir
TIPS!: Server gjerne med litt god spekeskinke til.

Slik gjør du

  1. Varm stekeovnen til 175 °C og finn fram en stekeplate, gjerne med bakepapir.

  2. Skjær brødskiver i god tykkelse. Smør olivenolje på begge sider av brødet. Dryss lett over med salt og nykvernet pepper. Bak midt i ovnen til de blir lett gylne. Dette tar 8-10 minutter.

  3. Smør skivene først med et tynt lag sennep, så et godt lag med kremost. Kvern litt sort pepper over.

  4. Gratiner skivene under grillelementet i ovnen til de får en gyllen skorpe. Server med rucculasalat.