Oppskrift på Gratinert brød med kremost og salat
0

Gratinert brød med kremost og salat

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Gratinerte brødskiver med sennep og kremost. Det enkle ostesmørbrødet er ofte det beste.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Stekeplate med bakepapir

Ingredienser

4 skivergodt brød
6 spiseskjegod olivenolje
¼ teskjesalt
½ teskjesort pepper
1 spiseskjegrov sennep
1 begerTINE Kremgo’® Naturell
½ teskjepepper
1 desiliterruccola

Slik gjør du det

  1. Varm stekeovnen til 175 °C og finn fram en stekeplate, gjerne med bakepapir.
  2. Skjær brødskiver i god tykkelse. Smør olivenolje på begge sider av brødet. Dryss lett over med salt og nykvernet pepper. Bak midt i ovnen til de blir lett gylne. Dette tar 8-10 minutter.
  3. Smør skivene først med et tynt lag sennep, så et godt lag med kremost. Kvern litt sort pepper over.
  4. Gratiner skivene under grillelementet i ovnen til de får en gyllen skorpe. Server med rucculasalat.

Tips:

Server gjerne med litt god spekeskinke til.

Kommentarer

Produkter i oppskriften