Oppskrift på Club Sandwich med avokadomos
0

Club Sandwich med avokadomos

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Club sandwich med sprøstekt bacon, store deilige skiver Norvegia, kalkunpålegg, urteyoghurt, tomat, salat og en frisk avokadomos er og blir skikkelig diggemat.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Club Sandwich

4 skivergrovt landbrød
2 spiseskjeTINE Meierismør

Urteyoghurt

1 desiliterTINE Yoghurt Naturell
1 spiseskjefinhakket bladpersille
1 stkhvitløksfedd
¼ teskjesalt

Avokadomos

1 stkavokado
2 spiseskjesitroner
¼ teskjesalt
¼ teskjenykvernet hvit pepper

På toppen

8 skiverNorvegia® Original
8 skiverkalkunskinke
6 skiverbacon
1 stktomat
6 bladhjertesalat eller crispisalat

Slik gjør du det

    Club Sandwich

  1. Rist brødskivene i smør på begge sider.
  2. Urteyoghurt

  3. Finhakk bladpersillen og press hvitløken. Bland sammen yoghurt, bladpersille, hvitløk og salt.
  4. Avokadomos

  5. Mos avokado med en gaffel til du har en grov masse, tilsett sitron, salt og pepper.
  6. På toppen

  7. Smør urteyoghurt på toppen av brødskivene. Legg ost, kalkunpålegg, bacon, tomat, salat og avokadomos lagvis (her gjelder det å være flink til å stable i høyden). Avslutt med brød. Stikk gjerne en grillpinne gjennom, slik at fyllet holder seg lettere på plass, dersom du ønsker å dele sandwichen før servering.
  8. Server gjerne med pommes frites eller stekte båtpoteter.

Tips:

Ønsker du en varm Club Sandwich kan du bytte ut kalkunpålegg med nystekt kyllingfilet.  Legg ost på brødskivene og la den smelte under ovnsgrillen, legg på resten av ingrediensene.  

Kommentarer

Produkter i oppskriften