Biffsandwich med smeltet ost

Biffsandwich med smeltet ost

2
6
Enkel20 min
Lunsj eller middag på 1-2-3! Oppskrift på rykende varm biffsanwich med nydelige stekte grønnsaker og gratinert ost, gjør enhver dag til en fest.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 stk
    biffkjøtt
  • 2 ss
    solsikkeolje eller annen nøytral olje
  • 1 ss
    balsamico
  • ½ ts
    salt
  • ½ ts
    pepper
  • 2 ss
  • ½ stk
    paprika
  • ½ stk
    squash
  • 1 dl
    sjampinjong
  • 10 dl
    cherrytomater
  • ½ ts
    salt
  • ½ ts
    nykvernet hvit pepper
  • 1 stk
    hvitløksfedd
  • 1 ss
    bladpersille
  • 2 skiver
  • 2 skiver
    ristet brød

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 220 °C.

  2. 2

    Bland sammen olje, balsamico, salt og pepper. Legg i kjøttet, dekk alle sidene med marinaden og la det ligge i ca. 10 minutter.

  3. 3

    Del paprika, squash og sjampinjong i tynne stimler.

  4. 4

    Smalt smør i en panne på høy varme. Brun biffene raskt på hver side og etterstek i 2-3 minutter på lavere varme (medium). La kjøttet hvile.

  5. 5

    Stek grønnsaker og tomat på middels sterk varme i smør, til de er gylne. Dryss over salt og pepper, tilsett hvitløk mot slutten av steketiden og ha over hakket persille.

  6. 6

    Fordel grønnsaker på brødskivene, legg over biff og Norvegia. Sett det under ovnsgrillen til osten har smeltet. Server straks.

Tips

For variansjon erstatt gjerne de stekte grønnsakene med frisk salat, rødløk, tomat og basilikum. Gratiner da biffen alene i ovnen. 

Del denne oppskriften: