Oppskrift på Biff- og blåmuggsandwich med syltet rødløk
0

Biff- og blåmuggsandwich med syltet rødløk

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

I en travel hverdag er det ofte godt nok med en sandwich, og særlig hvis det er med biff, Norzola og syltet rødløk.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stkrødløk, i tynne skiver
1 desiliterhvitvinseddik
1 desilitervann
1 desilitersukker
1 desiliterolivenolje
1 spiseskjelime, presset
1 teskjesalt
1 teskjesort pepper, kvernet
800 gramindrefilet eller ytrefilet av storfe
2 spiseskjeTINE Meierismør
4 spiseskjebagel eller annet bakverk
2 spiseskjeolivenolje
1 stkhjertesalat
1 desiliterruccola
200 gramNorzola

Slik gjør du det

  1. Ha rødløk, eddik, vann og sukker i en kjele. La det småkoke 10 minutter.
  2. Bland olje, lime, salt og pepper. Del kjøtt i tynne skiver og tilsett marinaden. La kjøttet marinere i 5-10 minutter.
  3. Smelt smør i en panne på høy varme. Brun biffene raskt på hver side, og etterstek i 2-3 minutter på lavere varme (medium).
  4. Del bagel i to, drypp over olivenolje og stek bunn og topp raskt i grill eller stekepanne. Ha på salatblader, biff og syltet rødløk. Skjær Norzola i tynne skiver og legg på toppen.

    Tips:

    Legg osten over kjøttet mot slutten av steketiden. Ha over lokk slik at den smelter over biffen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften