Oppskrift på Biff- og blåmuggsandwich med syltet rødløk, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Biff- og blåmuggsandwich med syltet rødløk

I en travel hverdag er det ofte godt nok med en sandwich, og særlig hvis det er med biff, Norzola og syltet rødløk.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Ha rødløk, eddik, vann og sukker i en kjele. La det småkoke 10 minutter.

  2. Bland olje, lime, salt og pepper. Del kjøtt i tynne skiver og tilsett marinaden. La kjøttet marinere i 5-10 minutter.

  3. Smelt smør i en panne på høy varme. Brun biffene raskt på hver side, og etterstek i 2-3 minutter på lavere varme (medium).

  4. Del bagel i to, drypp over olivenolje og stek bunn og topp raskt i grill eller stekepanne. Ha på salatblader, biff og syltet rødløk. Skjær Norzola i tynne skiver og legg på toppen.

    Legg osten over kjøttet mot slutten av steketiden. Ha over lokk slik at den smelter over biffen.