Oppskrift på potetsalat med sennep og mild curry
0

Potetsalat med sennep og mild curry

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Potetsalat med sennep og mild curry er en oppskrift med mye smak som passer godt som tilbehør til spekemat, grill eller til sommerens koldtbord.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 desiliterTINE Lettrømme 18 %
2 spiseskjesennep
1 teskjerød currypaste
8 stkkokte poteter
100 gramlettkokte sukkererter eller grønne erter
1 stkrødløk
3 spiseskjekapers
1 teskjesalt

Slik gjør du det

  1. Bland rømme, sennep og currypaste.
  2. Skjær kokte, avkjølte poteter i store biter, skjær sukkererter i to og hakk løk. Vend poteter, sukkerter, løk og kapers ned i rømmesausen. Smak eventuelt til med salt.

Tips:

Som dressing kan du variere med kesam, gjerne blandet med vispet krem, crème fraîche eller rømme.

Kommentarer

Produkter i oppskriften