Oppskrift på potet- og reddiksalat

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Potet- og reddiksalat

Potetsalat passer godt til alle typer grillmat, og kan serveres både varm og kald. I denne salaten setter reddikene prikken over i'en.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bruk gjerne kokefaste poteter, som Asterix, Folva, Beate og Laila. Som navnet tilsier, tåler disse koking bedre enn melne poteter.

Slik gjør du

  1. Kok poteter møre i lettsaltet vann.

  2. Rør sammen sennep, hvitløk, honning og sitronsaft i en bolle. Pisk inn olje i en stråle. Når sausen blir tykk, smak til med salt og pepper.

  3. Sil vannet av potetene og del i biter. Vend de varme potetene i dressingen. Skjær reddiker i skiver. Dryss over reddiker, kapers og finhakket gressløk ved servering.