Oppskrift på lun pastasalat

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Lun pastasalat

Frisk og sommerlig middagssalat med pasta, nøtter, fetaost, tørket frukt og friske grønnsaker som du kan servere hele året.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Rå fennikel har en smak som kan minne om lakris eller anis og er nydelig å bruke i salater. Vask grønnsaken godt før du skjærer den i tynne strimler. 

Slik gjør du

Pastasalat

  1. Kok pasta som anvist på pakken. Hell av vannet, men la pastaen fremdeles være i kjelen slik at den holder seg god og varm.

  2. Kok bønner. Rens og skjær løk i tynne skiver. Skjær paprika og aprikoser i grove strimler. Rist nøttene.

  3. Bland salatblader sammen med bønner, løk, paprika, aprikoser, spinat og ristede nøtter. Legg salaten opp på fat og smuldre fetaen over.

Dressing

  1. Bland rømme og salt og la den trekke litt før servering. Server dressingen og gjerne godt brød til salaten.