Oppskrift på Lun og mettende potetsalat

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Lun og mettende potetsalat

Potetsalat og spekemat er en super sommerkombinasjon. Server den gjerne litt lun og ikke kjøleskapskald.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Det er pent å dandere spekemat langs kanten og rundt potetsalaten og pynte med gressløk.

Slik gjør du

Potetsalat

  1. Vask og del store poteter. Kok poteter myke i lettsaltet vann. Kok sukkererter knapt møre. Rens og skjær løk i skiver. Klipp tomater i strimler.

  2. Hell vannet av potetene og damp de. Bland poteter sammen med delte sukkererter, rødløk, tørkede tomater og cottage cheese.

  3. Dryss over litt salt og ta noen tak med pepperkvernen rett før servering.

Tilbehør

  1. Server potetsalaten til spekemat og pynt med gressløk.