Oppskrift på Kyllingsalat med Kesamdressing, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kyllingsalat med Kesamdressing

Kesam egner seg godt til dipper, dressinger, kalde sauser, bakverk og desserter. Her har vi brukt ferskosten sammen med litt honning, sitronsaft og frisk basilikum. Dermed får du en nydelig dressing som passer perfekt til den sunne og lekre kyllingsalaten, men som også fint kan brukes som tilbehør til andre typer salat. Så enkelt og, akk, så godt!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Sprøstekt bacon er alltid vinner i en kyllingsalat!

Slik gjør du

Kyllingsalat

  1. Stek kyllingfiletene i smør eller olje i en stekepanne, ca. 5-6 min. på hver side. La filetene hvile og skjær i biter.

  2. Vask og tørk salaten. Skrell og del avokado i biter, del tomater og sukkererter og finsnitt vårløk. Anrett salat og grønnsaker i en bolle og topp med kylling.

Kesamdressing

  1. Ha Kesam i en bolle, rør inn sitronsaft og honning. Hakk og tilsett urter og smak til med salt og pepper.