Oppskrift på Kyllingsalat med karridressing
0

Kyllingsalat med karridressing

(12)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på kyllingsalat med grillet kylling, isbergsalat, reddiker, avocado, valnøtter og ost. Rør sammen en enkel karridressing ved siden av, og du har en velsmakende lunsj eller enkel middag foran deg. Serveres gjerne med godt brød.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkisbergsalat
1 stkgrillet kylling
1 buntreddik
2 stkavokado
200 gramJarlsberg® Revet
1 desilitervalnøtter

Karridressing:

2 desiliterTINE Lettrømme 18 %
2 teskjekarri

Slik gjør du det

  1. Bryt salaten i grove biter og skyll den. Rens kyllingen for ben og skjær i mindre biter, eller bruk ferdig salatkylling i biter. Skyll og skjær redikkene i båter. Del, ta ut stenene, og skjær avocadoene i mindre biter.
  2. Karridressing:

  3. Rør sammen ingrediensene til dressingen og smak den godt til med salt og eventuelt ørlite sukker. Legg alle salatingrediensene pent i en salatbolle eller legg dem i "felter" på et fat. Server dressingen til salaten.

Tips:

Karri og kylling er en god kombinasjon. Sprø reddiker og valnøtter gjør salaten knasende, fargerik og spennende.

Kommentarer

Produkter i oppskriften