Oppskrift på kremet potetsalat med reddiker
0

Kremet potetsalat med reddiker

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Potetsalat hører sommeren og varme dager til. Her er oppskrift på en fargerik potetsalat som passer til grillmat og ellers retter av fisk og kjøtt.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Potetsalat

1 ½ kilogrampoteter
1 stkagurk
1 stkpaprika
3 stilkselleri
1 stkreddikbunt

Dressing

2 ½ desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 spiseskjesennep
1 teskjeflytende honning
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper

Slik gjør du det

    Potetsalat

  1. Skrubb poteter og kok dem myke med skallet på. Avkjøl.
  2. Skrell poteter og skjær de i store biter. Del agurk, paprika og selleri i små biter. Skjær reddiker tynt.
  3. Dressing

  4. Rør sammen crème fraîche, sennep og honning i en bolle. Tilsett poteter, agurk, paprika, selleri og reddiker. Smak til med salt og pepper og bland salaten forsiktig sammen.

Tips:

Dressingen kan gjerne lages av like deler vispet krem og kesam. 

Kommentarer

Produkter i oppskriften