Oppskrift på italiensk kyllingpasta
4

Italiensk kyllingpasta

(63)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på nydelig kyllingrett med spinat og soltørkede tomater.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Kyllingsalat

300 gtagliatelle av fullkorn
4 stkkyllingfileter
2 stkhvitløksfedd
50 gsoltørkede tomater (i marinade)
150 gfrisk spinat (ev. 250 g frossen)
1 ssTINE Meierismør
½ tssalt
¼ tsnykvernet pepper
3 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %

Tilbehør

200 gisbergsalat
⅓ stkagurker
10 stkcherrytomater
2 ssristede pinjekjerner

Slik gjør du det

    Kyllingsalat

  1. Kok fullkornpasta som anvist på pakken.
  2. I mellomtiden skjærer du kyllingfilet i strimler. Rens og hakk hvitløk. Del tomat og spinat i grove strimler.
  3. Brun kylling i smør i stekepanne. Krydre godt med salt og pepper.
  4. Rør hvitløk, tomater og spinat sammen med crème fraîche. La det koke noen minutter.
  5. Tilbehør

  6. Server sausen med pastaen og legg kylling, spinat og tomater på toppen eller ved siden av. Server med salat av isbergsalat, agurk, tomat og pinjekjerner ved siden av.

Tips:

En boks med renskåret bogskinke kan fint erstatte kyllingen i denne gode pastaretten.

Kommentarer

Produkter i oppskriften