Oppskrift på Chevresalat med valnøtter, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Chevresalat med valnøtter

Sprø skiver med bakt chevre topper denne friske salaten. Med salt spekeskinke, søt honning og knasende nøtter blir dette raskt en favoritt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Pæreskiver setter en ekstra spiss på salaten. Server den gjerne i mindre porsjoner til lunsj.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 210 °C. Fordel ost på baguettskivene, og legg utover et stekebret. Stek i ovnen i 8-10 minutter.

  2. Fordel salat utover et fat eller tallerkener. Fordel løk, rødbete og spekeskinke utover. Drypp over balsamicoeddik.

  3. Rist valnøtter raskt i en tørr, varm panne, i ca. 2 minutter. Strø over salaten. Legg chevreskivene på, og topp med flytende honning.