Oppskrift på mettende bulgursalat med aprikoser
0

Bulgursalat med aprikoser

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Bulgursalat med aprikoser er en nydelig liten rett med spennende smak av aprikoser, bladpersille og mynte. God og mettende!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 ½ desiliterbulgur
5 desilitergrønnsaksbuljong
3 stksjalottløk
50 gramvalnøtter
2 desilitertørkede aprikoser
2 desiliterhakket bladpersille
1 desiliterfersk mynte
3 spiseskjesitronsaft
¼ teskjenykvernet pepper
150 gramNorvegia® Original i terninger eller annen god gulost

Slik gjør du det

  1. Kok bulgur i grønnsaksbuljong etter anvisning på pakken. Avkjøl.
  2. Rens og hakk løk. Grovhakk nøtter og skjær aprikoser i strimler.
  3. Bland sammen bulgur, løk, nøtter, aprikoser, bladpersille, mynte, sitronsaft og pepper.
  4. Del ost i terninger og bland i salaten hvis du ikke bruker ferdigkuttet salatost i terninger.

    Tips:

    Retten kan du spise som den er eller bruke som tilbehør til gode fisk- eller kjøttretter.

Tips:

Hvis du ikke har bulgur, smaker denne salaten også veldig godt med couscous.

Kommentarer

Produkter i oppskriften