Ovnspannekake

Ovnspannekake

8
145
Enkel35 min
Pannekakerøre stekt i form er et godt alternativ til de tradisjonelle pannekakene. Servert med bacon og tyttebær, er dette smaker som de fleste liker.

Ingredienser

Antall porsjoner

Til servering:

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 225 °C.

  2. 2

    Stek bacon i en stekepanne.

    Tips

    Legg baconet i en sikt eller på kjøkkenpapir, slik at fettet renner fra.

  3. 3

    Ha mel og salt i en bolle. Rør inn melk, litt og litt, slik at det ikke blir klumper. Pisk inn egg.

    Tips

    Bruk gjerne en håndmikser til å kjøre røren jevn.

  4. 4

    Smør en stor ildfast form med smør og ha i røren. Dryss over bacon, og stek midt i ovnen i ca. 25 min.

  5. 5

    Skjær pannekaken i biter og server med smeltet smør og tyttebærsyltetøy.

Tips

Server med stekte eplebåter og en frisk salat. Kokte poteter passer også til hvis man er ekstra sulten.

Del denne oppskriften: