Oppskrift på Ovnspannekake, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ovnspannekake

Pannekakerøre stekt i form er et godt alternativ til de tradisjonelle pannekakene. Servert med bacon og tyttebær, er dette smaker som de fleste liker.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Server med stekte eplebåter og en frisk salat. Kokte poteter passer også til hvis man er ekstra sulten.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 225 °C.

  2. Stek bacon i en stekepanne.

    Legg baconet i en sikt eller på kjøkkenpapir, slik at fettet renner fra.

  3. Ha mel og salt i en bolle. Rør inn melk, litt og litt, slik at det ikke blir klumper. Pisk inn egg.

    Bruk gjerne en håndmikser til å kjøre røren jevn.

  4. Smør en stor ildfast form med smør og ha i røren. Dryss over bacon, og stek midt i ovnen i ca. 25 min.

  5. Skjær pannekaken i biter og server med smeltet smør og tyttebærsyltetøy.