Oppskrift på Omelettrull med grønnsaker
0

Omelettrull med grønnsaker

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En saftig omelettrull er laget på et blunk. Fylt med stekte grønnsaker og spinat er dette en rett som de fleste liker.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkegg
4 spiseskjeTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
1 spiseskjeTINE Meierismør, til steking
2 stkgulrøtter, i strimler
1 stkrødløk, i strimler
1 stkpaprika, i strimler
1 spiseskjeTINE Meierismør, til steking
100 grambabyspinat
½ teskjesalt
¼ teskjepepper

Slik gjør du det

  1. Pisk sammen egg og melk, og krydre med salt og pepper.

    Tips:

    Bruk to egg til hver hvis dere er ekstra sultne.

  2. Smelt smør i en varm stekepanne, og stek fire tynne omeletter.
  3. Stek gulrot, rødløk og paprika i smør til de er myke. Tilsett spinat, og surr videre til spinaten er falt sammen. Krydre med salt og pepper.

    Tips:

    Her kan du bruke andre grønnsaker.

  4. Ha fyllet på omelettene, og rull sammen.

Tips:

Hvis ønskelig så kan omelettene drysses med ost og gratineres i ovn. Server med salat.

 

Kommentarer

Produkter i oppskriften