Omelettrull med grønnsaker
Enkel•15 min min
En saftig omelettrull er laget på et blunk. Fylt med stekte grønnsaker og spinat er dette en rett som de fleste liker.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkegg
-
4 ss
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 ssTINE® Meierismør , til steking
-
2 stkgulrøtter , i strimler
-
1 stkrødløk , i strimler
-
1 stkpaprika , i strimler
-
1 ssTINE® Meierismør , til steking
-
100 gbabyspinat
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Pisk sammen egg og melk, og krydre med salt og pepper.
Tips
Bruk to egg til hver hvis dere er ekstra sultne.
-
2
Smelt smør i en varm stekepanne, og stek fire tynne omeletter.
-
3
Stek gulrot, rødløk og paprika i smør til de er myke. Tilsett spinat, og surr videre til spinaten er falt sammen. Krydre med salt og pepper.
Tips
Her kan du bruke andre grønnsaker.
-
4
Ha fyllet på omelettene, og rull sammen.