Oppskrift på Luftige pannekaker

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Luftige pannekaker

Gode amerikanske pannekaker med det lille ekstra. Luftige pannekaker er smakfulle og blir lett en favoritt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Server pannekakene med litt frisk frukt og vaniljekesam, og du har en god dessert.

Slik gjør du

  1. Ha sukker, mel, salt og bakepulver i en bolle og bland godt.

  2. Knekk egg i en annen bolle og visp sammen. Tilsett yoghurt, sitronsaft og helmelk. Bruk en håndmikser og bland dette godt sammen med melblandingen. Røren skal være veldig tykk.

  3. Varm smør i en stekepanne. Når smøret har sluttet å bruse er det varmt nok til steking.

  4. Bruk en øse og fordel pannekaker utover i pannen. Stek på en side til det danner bobler og overflaten begynner å sprekke. Snu hver pannekake og stek til den er gyllen. Fordel et tynt lag med smør på hver pannekake og topp med sirup.