Oppskrift på Luftige pannekaker
6

Luftige pannekaker

(48)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Gode amerikanske pannekaker med det lille ekstra. Luftige pannekaker er smakfulle og blir lett en favoritt.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 spiseskjeTINE Meierismør til steking
3 spiseskjesukker
3 ½ desiliterhvetemel
1 ¼ teskjesalt
2 teskjebakepulver
3 stkegg
1 ¼ desiliterTINE Yoghurt Naturell
1 stksitron, kun saften
½ desiliterTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
100 gramTINE Meierismør
1 desiliterlønnesirup

Slik gjør du det

  1. Ha sukker, mel, salt og bakepulver i en bolle og bland godt.
  2. Knekk egg i en annen bolle og visp sammen. Tilsett yoghurt, sitronsaft og helmelk. Bruk en håndmikser og bland dette godt sammen med melblandingen. Røren skal være veldig tykk.
  3. Varm smør i en stekepanne. Når smøret har sluttet å bruse er det varmt nok til steking.
  4. Bruk en øse og fordel pannekaker utover i pannen. Stek på en side til det danner bobler og overflaten begynner å sprekke. Snu hver pannekake og stek til den er gyllen. Fordel et tynt lag med smør på hver pannekake og topp med sirup.

Tips:

Server pannekakene med litt frisk frukt og vaniljekesam, og du har en god dessert.

Kommentarer

Produkter i oppskriften