Kjapp omelett med bacon, vårløk og tomat

Kjapp omelett med bacon, vårløk og tomat

2
39
Enkel15 min
Omelett er mat som metter og er raskt å tilberede. Fyllet i omelettene kan varieres etter hva du har lyst på, eller har i kjøleskapet.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Stek bacon raskt i en glovarm stekepanne. Ta baconet fra stekepannen.

    Tips

    Ha baconet på kjøkkenpapir, slik at noe av fettet renner fra.

  2. 2

    Knekk egg i en bolle og ha i melk. Krydre med salt og pepper. Pisk lett sammen med en gaffel.

    Tips

    I stedet for melk, kan du bruke vann eller fløte.

  3. 3

    Stek fire omeletter i smør over middels varme. Rist og vend litt på stekepannen, slik at den rennende eggerøren renner ned i pannen og blir stekt.

  4. 4

    Ha på bacon, vårløk, tomat og ruccola, og brett eller rull sammen omeletten.

Tips

Server gjerne med godt brød og smør.

Del denne oppskriften: