Oppskrift på Kjapp omelett med bacon, vårløk og tomat, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kjapp omelett med bacon, vårløk og tomat

Omelett er mat som metter og er raskt å tilberede. Fyllet i omelettene kan varieres etter hva du har lyst på, eller har i kjøleskapet.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Server gjerne med godt brød og smør.

Slik gjør du

  1. Stek bacon raskt i en glovarm stekepanne. Ta baconet fra stekepannen.

    Ha baconet på kjøkkenpapir, slik at noe av fettet renner fra.

  2. Knekk egg i en bolle og ha i melk. Krydre med salt og pepper. Pisk lett sammen med en gaffel.

    I stedet for melk, kan du bruke vann eller fløte.

  3. Stek fire omeletter i smør over middels varme. Rist og vend litt på stekepannen, slik at den rennende eggerøren renner ned i pannen og blir stekt.

  4. Ha på bacon, vårløk, tomat og ruccola, og brett eller rull sammen omeletten.