Oppskrift på Eggepanne med cottage cheese
0

Eggepanne med cottage cheese

(20)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Eggepanne er lett og god mat. I en eggepanne kan du bruke det du måtte ha for hånden. Her har vi brukt tomat, vårløk og paprika.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stkegg
2 desiliterTINE Mager Cottage Cheese
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper
1 spiseskjeTINE Meierismør til steking
12 spiseskjesmå plommetomater
4 spiseskjevårløk i strimler
4 spiseskjepaprika i biter

Slik gjør du det

  1. Visp lett sammen egg, cottage cheese, salt og pepper.
  2. Smelt smøret i en stekepanne. Skru ned temperaturen til middels varme, og hell i eggeblandingen. La eggeblandingen stivne noe.
  3. Del opp tomatene, skjær vårløken i strimler og skjær paprikaen i biter. Legg tomat, vårløk og paprika på eggeblandingen.
  4. La eggepannen stivne helt, gjerne under lokk, og server.

Tips:

#1: Eggepanne er aller best nystekt og varm, men kan også fint få plass i matpakken.

#2: Dette er en slik oppskrift hvor man kan få brukt opp restene i kjøleskapet. En ostebit kan fint rives over, og noen kjøttboller kan legges i skiver over eggepannen. Har du noen skiver røkelaks til overs, så passer dette perfekt til eggepannen.

 

Kommentarer

Produkter i oppskriften