Oppskrift på Eggepanne med cottage cheese

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Eggepanne med cottage cheese

Eggepanne er lett og god mat. I en eggepanne kan du bruke det du måtte ha for hånden. Her har vi brukt tomat, vårløk og paprika.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Eggepanne er aller best nystekt og varm, men kan også fint få plass i matpakken.

Slik gjør du

  1. Visp lett sammen egg, cottage cheese, salt og pepper.

  2. Smelt smøret i en stekepanne. Skru ned temperaturen til middels varme, og hell i eggeblandingen. La eggeblandingen stivne noe.

  3. Del opp tomatene, skjær vårløken i strimler og skjær paprikaen i biter. Legg tomat, vårløk og paprika på eggeblandingen.

  4. La eggepannen stivne helt, gjerne under lokk, og server.