Oppskrift på Cottage cheese- og maispletter

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Cottage cheese- og maispletter

Pletter laget med cottage cheese og mais. Maisen gir fin farge og cottage cheesen sørger for metthetsfølelsen.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Cottage cheese- og maispletter smaker også godt med syltetøy. Da kan du droppe salt og pepper i røren.

Slik gjør du

Cottage cheese- og maispletter:

  1. Hell vannet av maisen og mos maiskornene til en jevn puré med gaffel. Du kan også kjøre dem jevne i food processor.

  2. Pisk sammen eggene og rør inn hvetemel. Bland med maispuréen, cottage cheese, salt og litt pepper.

  3. Smelt smør i stekepanne og stek små pletter på middels varme, 2-3 minutter på hver side til de er gjennomstekt.

Forslag til servering:

  1. Server gjerne nystekte pletter med sprøstekt bacon, salat og brød til.