Oppskrift på Cottage cheese- og maispletter
7

Cottage cheese- og maispletter

(33)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pletter laget med cottage cheese og mais. Maisen gir fin farge og cottage cheesen sørger for metthetsfølelsen.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Cottage cheese- og maispletter:

1 boksmais
6 stkegg
2 desiliterhvetemel
250 gramTINE Cottage Cheese Original
½ teskjesalt
½ teskjepepper

Forslag til servering:

150 grambacon
2 desiliterblandet salat
4 stkbrødskiver

Slik gjør du det

    Cottage cheese- og maispletter:

  1. Hell vannet av maisen og mos maiskornene til en jevn puré med gaffel. Du kan også kjøre dem jevne i food processor.
  2. Pisk sammen eggene og rør inn hvetemel. Bland med maispuréen, cottage cheese, salt og litt pepper.
  3. Smelt smør i stekepanne og stek små pletter på middels varme, 2-3 minutter på hver side til de er gjennomstekt.
  4. Forslag til servering:

  5. Server gjerne nystekte pletter med sprøstekt bacon, salat og brød til.

Tips:

Cottage cheese- og maispletter smaker også godt med syltetøy. Da kan du droppe salt og pepper i røren.

Kommentarer

Produkter i oppskriften