Oppskrift på Bananpannekaker

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Bananpannekaker

Enkle, gode og sunne lapper uten hvetemel kan erstatte vafler og sveler. Disse lager du i en fei enten det er som frokost til familien eller til mange mennesker på et større arrangement.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bananpannekaker er en perfekt måte å bruke opp gamle, brune bananer på. Jo mer modne de er, jo søtere smak blir det på pannekakene.

Slik gjør du

  1. Mos banan og yoghurt med en gaffel til en jevn mos. Tilsett havremel, havregryn, bakepulver, salt, sukker og egg og pisk til en glatt røre.

  2. Varm en stekepanne og ha i litt smør. Stek lapper eller små pannekaker til de er gylne på begge sider.

    Server gjerne syltetøy og rømme som topping.