Oppskrift sendingsgrøt
0

Sendingsgraut

(2)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

«Sendingsgrøt» ble sendt til bryllup, barnedåp og fødsler. Den skulle være ekstra kraftig til nybakte mødre eller fest.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ½ lTINE Seterrømme
150 gTINE Meierismør
200 ghvetemel
½ tssalt
2 stkhardkokte grovhakkede egg
8 stksvisker delt i to
2 ssbrunt sukker

Slik gjør du det

    1. Varm rømme og smør i en gryte. Rør inn mel til det ikke er klumper. La det småkoke på svak varme i 15 minutter. Smøret skal være synlig i grøten. Er det ikke synlig, må du ha i mer.
    2. Ha grøten i egnet serveringsfat eller bolle, og pynt med grovhakket egg, svisker og brunt sukker.

Kommentarer

Produkter i oppskriften