Oppskrift på Kjøleskapsgrøt med eple og selleri
0

Kjøleskapsgrøt med eple og selleri

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

La natten lage grøten, så får du noen minutter mer skjønnhetssøvn før du spiser en god frokost!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 desiliterhavregryn
4 desiliterTinemelk Økologisk Lettmelk 1,2 % fett
4 desiliterTINE Økologisk Yoghurt Naturell
½ teskjesalt
2 spiseskjehonning

TIL SERVERING

1 stkeple
2 stkstangselleri
100 gramvalnøtter
1 teskjegurkemeie

Slik gjør du det

  1. Bland havregryn, melk, yoghurt, salt og honning og rør til godt blandet. Fordel i porsjonsformer og la stå i kjøleskapet natten over.
  2. Del eple i terninger, finsnitt stangselleri og hakk valnøtter og fordel over porsjonsformene. Dryss over litt gurkemeie på hver.

Tips:

Lag kjøleskapsgrøten i porsjonsformer med lokk, så har du også enkel lunsj å ta med deg på tur.

Kommentarer

Produkter i oppskriften